Waarom is goede huidverzorging zo belangrijk?

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen.

Iedereen doet het vast wel eens, even snel bij de drogist een potje crème kopen of online omdat het door influencers op social media geadviseerd wordt, terwijl zij het gratis krijgen om het te promoten, maar wil natuurlijk niet zeggen dat dit dan ook voor jou huid geschikt is. Je huid knapt er meestal niet van op en wordt er alleen maar slechter van en dan kan het weer bij de verzameling potjes in de badkamerkast. Dit is eigenlijk duurder dan dat je eenmalig een goed advies krijgt bij je huidspecialiste, die eerst goed naar je huid kijkt en dan de juiste producten adviseert waar je huid alleen maar mooier van wordt.


Een juist advies op maat met producten die werkstoffen bevatten die daadwerkelijk dieper de huid in gaan en dan daar hun werking goed doen is toch veel belangrijker, alleen zo kan je je huid in een goede conditie krijgen.


Maar hoe weet je nou of de producten die je thuis gebruikt goed zijn voor jou huid?
De meeste producten die je bij een drogist, apotheek of online koopt bevatten vaak ingrediënten zoals lanoline, vaseline, alcohol, palmetine, glycerine en minerale oliën. Dit zijn werkstoffen waar onze huid niet erg blij van wordt. Het voelt lekker zacht als je het aanbrengt maar het verzorgt alleen je dode huidlaag, dus de huid die eigenlijk al dood is en de diepere huidlaag waar de celdeling plaats vindt met jonge verse celletjes die om voeding vragen krijgen niets. Deze producten sluiten alleen maar de huid af, waardoor hij juist nog droger of vetter wordt.


Wereldwijd is 80% van alle cosmetica merken feelgood huidverzorging, deze werken oppervlakkig en geven hydratatie aan de dode huidlaag. De overige 20% van cosmetica zijn dermaceuticals en werken echt huidverbeterend, de werkstoffen van deze merken gaan wel dieper de huid in en kunnen vanuit daar huidproblemen aanpakken, waardoor je dus ook het resultaat krijgt wat je wilt. Dat is niet meteen want dat kan niet, eerst moet het product naar de diepte in de huid en daarna komen de jonge goedgevulde cellen naar de oppervlakte waardoor je een mooie jonge gezonde huid krijgt als resultaat. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden. Dus je moet wel geduld hebben. Deze huid verbeterende merken zijn alleen verkrijgbaar in salons en instituten waar de huidspecialisten goed opgeleid zijn, kennis hebben van de huid en deze producten ook goed aan je kunnen uitleggen. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft een andere huid en levensstijl dus heeft ook iedereen een passend advies en een andere huidroutine nodig.


Wij werken met de huid verbeterende merken: PCAskin, Forlle’d, Me-Line, Dr.K, Nimue en pHFormula. Deze merken zijn ontwikkeld door artsen of medisch cosmetische wetenschappers waarvan Forlle’d zelfs voor een aantal ingrediënten in hun producten de Nobelprijs hebben gewonnen en dat krijg je alleen maar als het ook echt doet wat het zegt.


We hebben voor elke klant en voor ieder budget een passend product die werkt op huidverbetering.


Goede huidverzorging hoeft niet duur te zijn, wel goed. En je hebt maar 1 huid wees daar dan ook zuinig op. Ik zeg altijd naar de kapper gaan en het is verknipt, ach dat groeit wel weer aan maar je huid slecht of verkeerd verzorgen? Dat komt helaas nooit meer goed, ook niet met een spuitje…..

Onze topmerken

Wij voeren de volgende 6 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.