Zeven kwaliteitsmerken

Wij voeren de volgende 7 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE, NIMUE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode.

Voor elk type huid bieden wij een passend merk. En zijn er huidproblemen, dan vinden we de juiste oplossing.
Onze schoonheidsspecialistes werken graag met de huidverzorgingsproducten die we voeren omdat ze zuiver en naturel zijn en doen wat ze beloven.

Welk merk, welke behandeling past het beste?

Dat hangt ervan af. Van uw type huid, levensstijl en budget bijvoorbeeld.

Wij hebben een passend merk voor elke huid, voor elk budget

Een afspraak begint dan ook met een gratis advies door een van onze schoonheidsspecialistes. Zij zien direct aan uw huid welk merk en welke kwaliteitsbehandeling het beste past, maar om tot een definitieve keuze te komen, zijn de volgende vragen essentieel:

  1. Wat bent u gewend om te gebruiken?
  2. Wat wilt u als resultaat zien?
  3. Wat hebt u over voor het behoud van een mooie huid? Kiest u voor gemak of hebt u tijd over voor een goede huidverzorging?
  4. Wat is uw budget? Wat wilt u aan huidverbetering en schoonheid uitgeven?

Heilzame behandelingen

Wij verkopen bewezen formules die doen wat ze beloven. Al onze productlijnen verbeteren uw huid, ze maken haar mooier. Behalve een stralende huid houdt u aan elke behandeling een weldadig en ontspannen gevoel over.

Let wel: Beauty Instituut Marielle is geen wonderdokter!

Het doet ertoe wat u eet, hoe u leeft, hoe u de huid verzorgt. Hoe u leeft, straalt u uit. Wij koesteren uw huid en we doen er alles aan om haar in topconditie te krijgen, maar alleen samen kunnen we wonderen verrichten. Hoe beter u het totaaladvies van onze vakvrouwen opvolgt, hoe sneller u resultaat zal zien.

Geen allergie

In veel schoonheidsproducten zitten synthetische toevoegingen. Dat houdt producten langer houdbaar, geeft ze meer kleur of doet ze lekker ruiken. Maar synthetisch betekent ook kunstmatig en dat is minder goed voor de huid. Bent u allergisch, dan is dat meestal niet voor het product op zich, maar voor de synthetische toevoegingen.

Bij ons is de kans op allergie minimaal.

Waarom? Forlle’d, PCAskin, NIMUE, Me Line, Dr.K, SENSAI en PAYOT zijn (h)eerlijke merken. Vanwege de puur natuurlijke grondstoffen zijn ze heilzaam en brengen ze weldaad en huidverbetering.

Onze belofte

Alle merken bij Beauty Instituut Marielle doen wat ze beloven. Elk merk kenmerkt zich door een typische eigen kracht. Elk merk heeft een eigen behandelmethode. Doordat we werken met ‘puur natuur’ is de kans op allergie zo goed als nihil.

Graag een specialistisch advies?

Wilt u graag een specialistisch advies krijgen over de behandelingen?