Huidproblemen

Huidproblemen zijn vervelend, ongemakkelijk en zorgen dat je je er onzeker door voelt. Denk hierbij aan acne, rosacea, pigmentvlekken of zwangerschapsmasker maar ook steelwratjes, bloedblaasjes, couperose en littekens van acne. De huidspecialistes van Beautyinstituut Marielle zijn hiervoor professioneel opgeleid, sommige hebben zelfs een opleiding Dermatologie gestudeerd, om deze huidproblemen effectief te behandelen.

De behandelingen:

Always closed

Acne

Acne, de aartsvijand van de jeugd, is goed te behandelen
Bij Beautyinstituut Marielle zijn verschillende behandelingen mogelijk voor het verminderen van acne. De PCA DETOX TREATMENT wordt het meest gebruikt omdat deze op een zachte manier de talg verweekt en de huid daarna door onze huidspecialistes uit gereinigd kan worden.

Wanneer er geen ontstekingen meer zijn is de DERMAPEN of een PCA retinolpeel ook een heel mooi alternatief. Beide zorgen voor een mooi herstel van de huid, een gladdere huid en ook een egalere structuur. Ook kunnen we hiermee succesvol acnelittekens verwijderen of verminderen.

Omdat onze acnespecialisten Anbos-gecertificeerd zijn, worden acnebehandelingen in de meeste gevallen door de zorgverzekeraar vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar om hiernaar te informeren of kijk in de lijst met vergoedingen verzekering voor meer informatie.

Acne treatment per 2 weken 30min. €40,-
DETOX treatment. €69,-

Vette onzuivere huid

Een vette huid ontstaat doordat de androgenen hormonen te veel talg aanmaken waardoor de huid altijd glimt en vettig aanvoelt. Meestal is de huid ook verdikt, slecht doorbloedt en heeft veel zwarte puntjes en witte bultjes. Vaak wordt door het gebruik van verkeerde cosmetica die alleen maar sterk uitdrogen, het probleem alleen maar erger omdat dan de huidbarrière, je natuurlijke huidbescherming, dermate wordt beschadigd, dat de huid nog meer uit balans raakt maar het probleem niet aangepakt wordt. De gecertificeerde acne/ huidspecialistes van Beautyinstituut Marielle maken eerst een goede huidanalyse en bespreken dan samen met u welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor het juiste resultaat. De behandelingen kunnen mogelijk worden vergoed door je zorgverzekering.

Ook voor de vettere huid behalen we mooie resultaten met PCAskin en de DERMAPEN (needling).

PCA treatment. €89,-
Dermapen vanaf €139,50

Pigment

Wat kunnen wij voor u betekenen tegen de bestrijding van pigmentstoornissen.

Beautyinstituut Marielle werkt voornamelijk met ME LINE, want ME LINE is de eerste en enige productlijn ter wereld die gespecialiseerd is in allerlei soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk huidtype of pigmentsoort. De producten en behandelingen zijn erg specialistisch en de huidspecialisten van Beautyinstituut Marielle beschikken dan ook over de nodige kennis en ervaring waarvoor zij ook geregeld bijgeschoold worden.
De ME LINE behandelingen is een kuur van een aantal maanden, die bestaat uit een aantal behandelingen en een thuispakket, alleen dan helpt het en kunnen wij u resultaat garanderen. Wij kunnen hyperpigmentatie tot wel 95% verhelderen.

ME LINE behandeling €125,-
ME LINE spot treatment €30,-

Always closed

Rosacea / Overgevoelige huid

Bij een gevoelige huid is de weerstand van de huid verlaagd. Komt meestal door allerlei factoren waardoor de huid even anders reageert dan normaal. Dit kan zijn door stress, medicijngebruik, verkeerde voeding, na een operatie, hormonen, ziek zijn, verkeerde cosmetica of vergeet ook niet het milieu. Vooral deze laatste heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen van de huid enorm doen toenemen.
Denk aan allergieën, rosacea en eczeem. Dit zorgt voor een gevoelige huid, dat wordt veroorzaakt door een verslechterde huidbarrièrefunctie. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.
Is de huid echt overgevoelig dan behandelen we het allerliefst eerst met DR. K Medical Health Care. Na dit 2 maanden gebruikt te hebben is de huid vaak weer terug in balans.

Alle producten in het assortiment van DrK Dermal Health Care hebben een prebiotische werking waardoor de Probiotica wordt versterkt in onze huidbarrière.
Is uw huid uit balans dan bespreken onze huidspecialistes eerst met u wat de oorzaak zou kunnen zijn, wat we voor u kunnen doen en welke behandeling voor u het meest geschikt is.

DR. K treatment vanaf €89,-

Steelwratjes / Bloedblaasjes / Couperose

Huidoneffenheden, ineens zijn ze er zomaar. Ook bij een goede huidverzorging, ook bij een gezonde levensstijl. Goedaardige huidoneffenheden zijn vervelend, maar niet onoverkomelijk. Komt u gerust een keertje langs. Het behoort tot ons specialisme om deze te verwijderen.
De volgende huidoneffenheden halen we probleemloos weg:

  • steelwratjes
  • bindweefselwratjes
  • couperose
  • bloedblaasjes
  • pigmentwratjes

Door middel van diathermie/coagulatie verwijderen we de oneffenheid. Het is een oppervlakkige behandeling. Het enige wat u aan de behandeling overhoudt, is een korstje op de behandelde plaats. Dat geneest snel en vrijwel altijd zonder litteken.

Als we er niet zeker van zijn of het plekje of bobbeltje dat we zien door ons verwijderd mag worden, sturen we u naar de huisarts door.

Heeft u last van een adertje of wrat(je) omdat die uw gelaat of lichaam ontsiert, knelt onder uw bh-bandje of prikt als kleding erlangs schuurt?

Klik hier om direct een afspraak te maken, wij helpen er u zo vanaf.