Onze huidspecialisten

We zijn serieus, met een vleugje humor. We luisteren goed naar wat de markt doet en wat de mensen willen. Iets wat ieder van ons kenmerkt, is leergierigheid. De passie voor het vak is groot. Is er iets nieuws in beautyland, dan gaan we direct op onderzoek uit met het doel ons verder te specialiseren.

Marielle van Helvoort

Specialisaties: permanente make-up, dermatologie, huidverbetering en huidverjonging.
 
“De liefde voor het vak zat er al tijdens de opleiding in, maar toen ik eenmaal met mijn eigen zaak begon, werd die nog groter. Wat ik fijn vind aan mijn beroep is dat het mensen doet stralen van zelfvertrouwen. Ik geniet als klanten hier vol trots, vol zelfvertrouwen en blij de deur uitgaan. De afgelopen 35 jaar heb ik heel wat cursussen en trainingen over de nieuwste technologieën, producten en ontwikkelingen gevolgd. In Nederland, maar ook daarbuiten. De huid weerspiegelt de ziel van het lichaam. Het is belangrijk dat mensen zichzelf en de huid koesteren en daar zacht mee omgaan. Door het diploma Dermatologie heb ik nog meer kennis van de huid gekregen en geniet ik ervan om bezig te zijn met huidverbetering en huidverjonging.

Toch is PMU, wat staat voor Permanente Make-Up, mijn allergrootste passie en dat alweer bijna 30 jaar. Mijn liefde voor permanente make-up is groot en ik vind het een eer dat mensen van heinde en verre komen om bij mij wenkbrauwen, een eyeliner of ingekleurde lippen te laten zetten, of dat ik iemand kan helpen met dermatografie na een borstreconstructie of borstverkleining. Door mijn specialisatie bij de ANBOS en NSGP is Beauty Instituut Marielle door alle zorgverzekeraars erkend en dat is heel belangrijk. Na een ziekbed of chemotherapie of bij alopecia waarbij de haargroei niet meer of deels groeit, kan je de behandelprijs voor PMU vergoed krijgen( afhankelijk per zorgverzekeraar). Naast permanente make-up behandelingen en het ondernemen houd ik me vooral bezig met het management van mijn fijne team om de kennis en kunde ook bij hen zo hoog mogelijk te houden. Klanten voelen zich bij ons thuis en elke dag is anders. Iedereen met een verzorgde huid straalt en ik ben blij daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

Christine Teurlings

Specialisaties: bindweefselmassage, acne, huidverjonging, huidverbetering, needling, pigmentbehandelingen, verwijderen van huidoneffenheden, PCA peelings.
 
“Als jong meisje had ik een buurvrouw, die kwam uit Amsterdam en zij was helemaal into de make-up en alles. Ik woonde in een dorp. Mijn moeder deed niks aan zichzelf, in die tijd was dat helemaal nog niet. En toen kwam die buurvrouw. Ik raakte zeer gefascineerd, zat er graag en zag ik een oogschaduw, eyeliner of lippenstift die bijna op was, dan kreeg ik die. Toen ik een jaar of 8 was, zat ik dus al achter die spiegel te tutten. Veel later leerde ik dat make-up slechts bijzaak is. Je kunt wel een make-upje op doen, maar als de huid niet mooi en verzorgd is, wordt make up vlekkerig en vaal. Dus zo is het begonnen. Ik ben een vakidioot. Ik doe dit werk al meer dan 35 jaar en ik vind het nog steeds even leuk, omdat het continu verandert. Dit vak is zo vernieuwend, het is nooit saai. Mijn kracht zit hem in huidverbetering, daar weet ik echt wel wat van. Naast mijn beroepsopleiding heb ik mijn vakkennis met allerlei specialisatiecursussen uitgebreid. Denk aan: bindweefselmassage, acnebehandelingen, microdermabrasie, anti-agingbehandelingen, permanent ontharen, verwijderen van moedervlekjes, bultjes en couperose. Het is verbazingwekkend wat wij met onze handen en de huidige technieken kunnen bereiken. De huid verbetert vaak zo mooi dat cosmetische chirurgie echt niet nodig is. Dat je mensen kunt helpen er veel beter uit te zien, doet mij deugd. Er is een oplossing voor elke huid: wij hebben veel eer van ons werk. Niks zo mooi als iemand die moe of met huidproblemen binnenkomt, helemaal gelukkig te zien vertrekken. Ik haal daar veel voldoening uit.”

Renee de Jong

Specialisaties: permanente make-up, dermatologie, huidverbetering, huidverjonging, acne, pigment, alles op gebied van wenkbrauwen, electrisch ontharen en make-up.
 
“Al op de basisschool ben ik erachter gekomen dat de beautybranche echt mijn ding is. Tijdens de schoolmusical wist ik al precies te vertellen wie welk make-upje op moest krijgen. Vanaf toen stond vast dat schoonheidsspecialiste mijn beroep zou worden. Bij de start van mijn opleiding ben ik ook gelijk stage komen lopen bij Beauty Instituut Marielle. Vanaf het begin heb ik heel goed gekeken hoe iedereen te werk ging. Natuurlijk wilde ik al gelijk van alles doen en leren maar het is heel belangrijk om eerst goed mee te kijken en te luisteren. Na mijn opleiding heb ik besloten dat ik mijn kennis op bepaalde vlakken nog verder wilde uitbreiden. Ik ben mezelf gaan specialiseren in permanent make-up, wat ik superleuk vind, acne, Dermatologie, bindweefselmassage en huidverbetering/ huidverjonging. Daarnaast ben ik ook allerlei cursussen en trainingen gaan volgen om mezelf beter te ontwikkelen en verdiepen in de producten en de vele behandelingen. Zo is mijn stage in 2017 veranderd in mijn werk en ben ik volop bezig om nog meer te leren en mezelf nog verder te specialiseren. In dit vak ben je nooit uitgeleerd dus dit zal ik altijd blijven doen! Verder vind ik het heel belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren. Ik ben een echte perfectionist en vind de kwaliteit van mijn werk erg belangrijk. Mijn werk doe ik met heel veel passie en ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit fijne team.”

Veerle van Elzakker

Specialisaties: huidverjonging, huidverbetering, lichaamsmassage, hotstone massage, cupping en acne.
 
“Ik ben altijd al veel bezig geweest met uiterlijke verzorging. Ik vond het fantastisch om met oude make up van mijn moeder te spelen en later ook mijn eigen make up te kunnen kopen. Op mijn kamer filmpjes kijken en oefenen. Mijn interesse heeft hier altijd gezeten en ben daarom toen met de opleiding schoonheidsspecialiste begonnen. In het begin van de opleiding begint het heel erg cosmetisch wat natuurlijk ook leuk is, maar aan het einde van de opleiding merkte ik dat je steeds meer gaat doen met huidverbetering zoals acne, shiatsu en bindweefselmassage. In mijn laatste jaar ben ik stage gaan lopen bij Beautyinstituut Marielle. Hier worden heel veel behandelingen gegeven voor huidverbetering en huidverjonging. Ik vind dit prachtig om te zien dat je met bepaalde behandelingen en producten een prachtige huid kan krijgen. Het is ongelofelijk om te zien wat je met producten en technieken kan bereiken in de huid. Na mijn opleiding heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd om mezelf zo goed mogelijk te verdiepen in de kennis van producten en te specialiseren in de behandelingen. Dat is ook het leuke aan dit vak, je bent nooit uitgeleerd! Ik ben nog steeds volop bezig om mezelf verder te ontwikkelen en voor de toekomst mezelf nog meer te specialiseren in alles voor dit vak. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is het sociaal contact met mensen. Dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt bij mij in de stoel.”

Onze topmerken

Wij voeren de volgende 7 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, NIMUE, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.