Huidverjonging

Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels en verslapping! Voor dit huidtype bieden wij diverse behandelingen aan met topresultaat, met als doel het zo lang mogelijk uitstellen van veroudering van de huid en er op een natuurlijke manier langer jong en stralend uit te blijven zien.

De behandelingen:

Always closed

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is intensief en stevig, maar het resultaat is ultiem. Een bindweefselmassage geeft de huid een flinke boost en is een soort fitness voor de huid. Bindweefselmassage geeft de huid weer vulling. Dus de perfecte massage bij een verslapte, verouderde huid of vermoeide huid.

Bindweefselmassage wordt altijd in combinatie met een andere behandeling gegeven en kost €45,-

Dermapen (Microneedling)

De Dermapen wordt wel het antwoord op botox genoemd. Met onze specialisatie microneedling kunnen we uw huid tot in de diepte vernieuwen. De huid heeft van nature een groot zelfherstellend vermogen en het is juist dit vermogen dat met de behandeling wordt aangesproken.

Tijdens de behandeling stempelen we met meerdere naaldjes de huid dmv een pen, en voegen we hoogwaardig hyaluron toe, soms met extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden, afhankelijk wat de huid nodig heeft. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen.
De huid wordt steviger, gladder, strakker en jonger. Ook geeft het hele mooie resultaten bij littekens acne.

De huidexperts van Beautyinstituut Marielle zetten deze behandelkuur vaak in bij de behandelingen voor huidverjonging. Het zorgt namelijk voor rimpelopvulling van binnenuit.

De behandeling is vanaf €139,-

OXYjet

Vele Hollywoodsteren zijn al jaren fan van de zuurstofbehandeling. Omdat deze pijnloze en zeer aangename behandeling je een jongere en frisse uitstraling geeft.

Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren. Er worden een aantal technieken in 1 behandeling toegepast namelijk:

  • Dieptereiniging
  • Gepulste zuurstofdruksysteem (injecteren zonder naalden)
  • Zuurstofspray
  • Cryotherapie

Met de zuurstofdrukinjectie wordt tot in de diepere huidlaag waar de celdeling (basaalcellenlaag) plaatsvindt, individueel afgestemde werkstoffen ingesluisd, zonder hierbij de huid te beschadigen of littekenweefsel te vormen. Dit is volkomen veilig en effectief!

De OXYjet is voor iedereen geschikt die graag huidverjonging wilt maar is ook voor specifieke huidproblemen geschikt, denk hierbij aan acne of rosacea. De OXYjet is ook perfect na cosmetische ingrepen, sterke peelings of microneedling.

Ervaar deze fantastische behandeling en u zal al na 1 behandeling het verschil zichtbaar zien en voelen. De huid is meteen zacht, heeft meer volume én heeft een mooie egale, frisse kleur.

Vanaf €89,-

Always closed

Retinol peeling

De Retinol peel oftewel Vitamine A peeling werkt super verjongend, is dan ook zeer geschikt voor de rijpere, verouderde en verslapte huid.

Naar mate we ouder worden vertraagd de celdeling in onze huid met als gevolg dat de huid verouderd en er fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan. De huid wordt vaal en functioneert niet meer zo goed.

Wat doet Retinol? Retinol geeft de huid weer een boost hij zorgt ervoor dat ze weer gaat stralen en maakt rimpeltjes gladder, fijner en minder diep. Retinol werkt liftend, hydraterend en maar verminderd ook roodheid en ontstekingen.

Retinol peeling €149,-

Forlle’d

Forlle’d is pionier in nanotechnologie, wat betekent dat het hun gelukt is om het hyaluron molecuul dusdanig te verkleinen waardoor het opgenomen kan worden in de dermis, wat nog geen ander cosmeticamerk gelukt is. Hiervoor hebben zij dan ook in 2002 een Nobelprijs gewonnen. Deze bijzondere gepatenteerde techniek zorgt er dus voor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen, met als resultaat: een natuurlijke huidverjonging op cellular niveau en daarmee daadwerkelijk rimpels verminderen, de huid verstevigen en de huidstructuur verbeteren.

Forlle’d verbeterd en verjongd de huid van binnenuit, waardoor je als het ware het matras opschudt waar door de huid er jonger en voller uitziet.

Forlle’d vanaf €89,-