Huidverbetering

Huidverbetering wilt toch iedereen? Het is een algemene benaming om de huid weer in goede conditie te brengen, denk daarbij aan een vette huid, een huid met veel verstoppingen, een vale slecht doorbloede huid of een hele vochtarme, droge huid. Voor alle deze huiden bieden wij diverse behandelingen aan om de conditie te verbeteren.

De behandelingen:

Always closed

PCA peelings

De peelings van PCAskin bezorgen u in korte tijd een schone en frisse huid. Het merk, wat door Oprah Winfrey en de Amerikaanse VOGUE bekendheid kreeg omdat ze er superfan van zijn, wakkert het zelf genezende vermogen van de huid aan. Het merk is gemaakt door dermatologen, het levert geavanceerde serums en peelings die de huid van binnenuit verbeteren.

PCAskin is niet geschikt voor de normale huid, u begint eraan bij een probleemhuid.
Denk aan een zeer onzuivere huid, een rokershuid met diepe rimpels of een vochtarme droge huid. Weet dat de behandelingen van PCAskin verschillende huidproblemen ook tegelijkertijd aanpakken!

Wat doen de PCAskin peelings met de huid?
Het verlost de huid van haar problemen. De producten helpen bij onzuivere huid, acne, rosacea en gevoeligheid. Daarbij vermindert het lijntjes en rimpeltjes, verbetert het de huidstructuur en vermindert het roodheid en littekens door acne.

Vanaf €89,-

TIP: na een kuur van 3 behandelingen 1 x per maand heeft de huid een echte beautyboost gehad waardoor de huid straalt, vochtgehalte is hersteld, fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is van binnenuit opgevuld.

Microskinpolish

De MicroSkinPolish is een 3 in 1 combinatie wat bestaat uit 3 krachtige behandelingen in 1 apparaat.

Stap 1 is een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen die de laagjes dode en oude huidcellen verwijderen, waardoor de poriën verfijnen en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De huid wordt als het ware gezandstraald oftewel gepolijst.

Stap 2 is de Low level laser therapy ( cold laser). Deze unieke laser zorgt ervoor dat het hyaluron serum wat we vooraf aanbrengen dieper in de huid wordt opgenomen, waardoor je meteen volume en elasticiteit hersteld en verbeterd. De ‘batterij’ van de cellen krijgen als ware een aanwakkering om weer optimaal te kunnen functioneren.

Stap 3 Met de Skin polishing als finishing touch geven we een massage met een serum waar jou huid op dat moment behoefte aan heeft, zodat je met een stralende glow het instituut verlaat.

€119,50 (excl. Applicaties)

Nimue

Het succes van Nimue is in eerste instantie begonnen als nazorg voor plastische chirurgie, echter kwam het team van Nimue erachter dat de producten ook enorm superieur huidverbeterend werkten. Nimue is toen producten gaan ontwikkelen voor de cosmetische- en paramedische wereld speciaal voor het aanpakken van acne, pigmentatie, roodheid en huidveroudering. In nagenoeg alle producten zit het door Nimue ontwikkelde triple AHA complex, welke bestaat uit Glycolzuur, Melkzuur en Citroenzuur. Deze zuren versterken en stimuleren elkaar voor het beste resultaat en creëren een perfecte glow!

Nimue-producten zijn bovendien vrij van lanoline, minerale oliën, kunstmatige kleur- en geurstoffen en parabenen. Ze hebben een veilig conserveringssysteem en – ook niet onbelangrijk – zijn niet getest op dieren. Dankzij het unieke refillsysteem, bespaar je bovendien kosten en verklein je je ecologische footprint.

Nimue heeft voor ieder huidtype de perfecte behandeling

Vanaf €89,-

Always closed

Sensai

De producten van Sensai maken dat iedere huid net zo zacht is als zijde. Dit is de bedrijfsfilosofie van het Japanse SENSAI. Dit komt door de kostbare Koishimaru-zijde. De vezels van de Koishimaru-zijde hebben een geweldig hydratatievermogen en het stimuleert de productie van hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de huid jong, veerkrachtig en gezond blijft.
SENSAI gaat huidveroudering tegen. Denk hierbij aan: rimpeltjes, fijne lijntjes, elasticiteitsvermindering en verkleuring. SENSAI verbetert de natuurlijke afweer van de huid en het doet lijntjes en rimpeltjes vervagen. Door het gebruik van SENSAI ziet de huid er al snel weer glad, egaal, strak en stevig uit.

Een schoonheidsbehandeling met SENSAI is een oriëntaalse ervaring. SENSAI mixt oosterse massage- technieken, de shiatsu grepen met westerse massagetechnieken. De beauty treatments van SENSAI zijn een sensatie voor zowel lichaam als geest. Terwijl de luxueuze producten uw huid glanzend mooi en zijdezacht maken, ervaart u een diepe, heilzame ontspanning.

Vanaf €89,-

Payot

Klassiek, elegant en modern comfort
Zo kan je het merk Payot omschrijven, ontwikkeld 100 jaar geleden door Dokter Nadia Payot, een uit Rusland afkomstige dermatologe. Nadia Payot richtte het instituut Payot op in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen er nog amper een carrière was weggelegd voor vrouwen. Nadia Payot was weg van dans, het is daarom niet verwonderlijk dat zij haar massage als een choreografie heeft ontworpen. De 42 gebaren die de Payot-massage kenmerken zijn technisch gezien perfect. Ze volgen elkaar nauwkeurig op en het geheel is heel ritmisch en harmonisch.
Achter Payot schuilt een holistische filosofie van schoonheidsverzorging. Het merk is parabeen- en kleurstofvrij en de massagebehandeling is een genot voor alle zintuigen. Beautyinstituut Marielle is dit merk al meer dan 35 jaar trouw, hier is Marielle mee gestart toen ze in 1984 haar schoonheidssalon startte. Payot is gemaakt door een arts, toch is het een echt schoonheidsmerk en huidvriendelijk.

Vanaf €79,50

Buccal massage

De buccal massage of te wel “face sculpting” is de trend op het gebied van huid verbeterende massages.

De buccal massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang. Stijve spieren in het gelaat zorgen voor collageen verlies dus krijg je verslapping en rimpels. Tijdens de Buccalmassage worden de spieren los gemasseerd waardoor het weefsel zowel aan binnenzijde als buitenzijde van de wangen een zuurstofboost krijgen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen geactiveerd. Na de behandeling heeft de huid direct een mooie doorbloeding, meer volume en is mooi gelift.

Buccal massage gezicht €50,-
Buccal massage gezicht + hals en decolleté €70,-