Waarom is een behandeling in de salon een belangrijke toevoeging?

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen.

Waarom naar de schoonheidsspecialist als je de huid thuis ook kunt verzorgen? Hoewel een goede reiniging en een verzorging met de juiste producten thuis heel erg belangrijk zijn, heeft een behandeling in ons instituut wel degelijk een belangrijke toevoeging.

Onze specialistes zijn ware experts op het gebied van huid en lichaam. Ze beschikken over een uitgebreide kennis en geven je een persoonlijk verzorgingsadvies wat is afgestemd op jouw huid. Iedere huid heeft namelijk andere behoeftes.
Daarnaast werken wij met hoogwaardige producten, waarin meer werkzame geconcentreerde stoffen zitten dan de producten die je thuis gebruikt, waardoor er zichtbaar resultaat wordt behaald.
Bij een regelmatig bezoek aan ons instituut zien we je huid regelmatig en kunnen we per bezoek opkomende problemen tijdig traceren. Zo kunnen we de behandeling en de producten voor thuis daarop aanpassen mocht dat nodig zijn.
“wij monitoren dus als ware je huid”

Een mooie huid komt helaas niet uit een potje, ook huidproblemen, zoals acne, een extreem gevoelige huid of pigment kunnen wij verhelpen door middel van advies, professionele behandelingen in de salon en thuis de juiste producten.
Echter is het ook een momentje voor jezelf.. even helemaal relaxen, is goed voor je gezondheid en voor jezelf. Alle aandacht voor jou!

Hoe vaak is belangrijk om de salon te bezoeken?
Wij adviseren om tussen de 4 en de 6 weken te komen voor een behandeling en thuis uw producten goed gebruiken. Zo zorgen we er samen voor dat je huid in topconditie blijft.

Onze topmerken

Wij voeren de volgende 6 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.