Retinol de oplossing voor lijntjes en rimpeltjes

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen.

Retinol of wel vitamine A is een nachtproduct dat super verjongend werkt.
Naar mate we ouder worden vertraagd de celdeling in onze huid met als gevolg dat de huid verouderd fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan. De huid wordt vaal en functioneert niet meer zo goed.

Wat doet Retinol? Retinol geeft de huid weer een boost hij zorgt er voor dat onze huid weer gaat stralen en maakt rimpeltjes gladder. Retinol werkt liftend, hydraterend en zorgt voor vermindering van roodheid en ontstekingen.

Het is een heel sterk werkend krachtig product wat alleen s’avonds gebruikt mag worden en je moet het product opbouwen om je huid er aan te laten wennen.

Dus eerst twee maal per week en daarna om de nacht en wat ook belangrijk is dat je een dagcreme gebruikt met een beschermingsfactor een spf 30 of hoger.

PCA is een heel mooi merk dat huid verbeterend werkt en heeft verschillende Retinol crèmes voor verschillende huidproblemen.

En wie wil nu niet een mooie stevige, gelifte, stralende huid zonder rimpels.

Onze topmerken

Wij voeren de volgende 6 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.