Permanente make-up Roosendaal

In een wereld waar eerste indrukken tellen, zorgt permanente make-up ervoor dat je altijd klaar bent voor elke gelegenheid. Het is de ultieme combinatie van schoonheid en gemak. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en hoogwaardige pigmenten, creëert permanente make-up een natuurlijk uitziende schoonheid die jaren kan duren. Permanente make-up in Roosendaal nodig? Dan bent u van harte welkom bij Beauty Instituut Marielle

De magie van Permanente make-up

In de buurt van Roosendaal zit Beauty Instituut Marielle gevestigd. Op steenworp afstand van Roosendaal vind u onze moderne faciliteiten en toegewijde professionals die ernaar streven om elke klant een gepersonaliseerde en fantastische ervaring te bieden.

Bij Beauty Instituut Marielle werken PMU-experts Marielle van Helvoort, tevens de eigenaresse, en Renee de Jong. Ze hebben een grote liefde voor permanente make-up en houden hun kennis continu up-to-date met jaarlijkse bijscholingen en masterclasses. Marielle heeft zich niet alleen gespecialiseerd in cosmetische PMU, maar ook in medische toepassingen. in 2015 heeft zij een speciale opleiding gevolgd bij Irma Hulscher en een masterclass voor de 3D areola pigmentatie ( tepelhofreconstructie) bij Vicky Martin in Londen.

Permanente make-up: langdurige schoonheid

In tegenstelling tot traditionele make-up die dagelijks moet worden aangebracht, biedt permanente make-up een langetermijnoplossing voor diegenen die op zoek zijn naar blijvende definitie en kleur. Door zorgvuldig pigmenten in de huid te implanteren, kunnen professionals contouren accentueren, vormen verbeteren en kleuren toevoegen die jaren meegaan. Dit is ideaal voor diegenen die een consistente look willen behouden zonder dagelijkse inspanning.

Permanente make-up specialisten in Roosendaal

Beauty Instituut Marielle staat bekend om haar aandacht voor detail. Wij hebben een team van experts in permanente make-up. Het is belangrijk om een ervaren specialist te kiezen. Bent u op zoek naar deskundigen in Roosendaal voor permanente make-up? Contacteer ons gerust. We beantwoorden graag al uw vragen.

Permanente make-up behandelingen Roosendaal

Always closed

Permanente lippen

Permanente lippen
Een prachtige mond ook zonder lipstick!

Niets zo sexy en vrouwelijk als mooie gevormde volle lippen. Lippen zijn na de ogen het opvallendste onderdeel van het gezicht. Helaas verouderen ze ook, maar dankzij permanente make-up kunt u ervoor zorgen dat ze niet te veel verraden over uw leeftijd.

Met permanente make-up kunt u de lipcontouren accentueren, aanvullen waar deze vervaagd zijn en tegenwoordig kunt u de lippen zelfs helemaal in laten kleuren. Wat zijn precies de mogelijkheden?

Lipcontour met schaduw:

Dit is een lipliner maar dan meer uitgeschaduwd naar binnen. Met deze methode lijken de lippen iets voller.

Full lips:
Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. De techniek is ook ideaal als u zich eraan stoort dat lipstick soms in de plooitjes van de lippen kruipt.

Lipcorrecties:
Is er sprake van een afwijkende vorm van de lippen? Na een ongeluk, verbranding of een aangeboren hazenlip? Met een medische pigmentatie kunnen we de lippen inkleuren en de lipcontouren zachtjes accentueren. Het accentueren van de cupidoboog is ook een mogelijkheid.

Ooit een koortslip gehad?
Ook al is het jaren geleden dat u er eentje had, het is toch handig om dit even te vermelden. Hebt u gemakkelijk een koortslip, dan raden wij u aan om een week voor de behandeling een pillenkuur te starten. Deze kuur voorkomt dat u tijdens de behandelingen een koortslip krijgt. Vraag ons naar het precieze hoe en wat.

De perfectiebehandeling
Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Prijzen

Lipcontour met shaduw                                                   €425,-
Full lips                                                                                        €450,-
Lipcorrectie ( is op aanvraag )

Touch up na 1,5 – 2 jaar                                                     €175,-
Touch up na 2 – 2,5 jaar                                                    €250,-
Nabehandeling na perfectie                                         €35,-

Tip
Lippen kunnen bij Beauytinstituut Marielle vooraf bij Cosmetisch arts Dr. Babak behandeld worden met een filler. Wanneer dat resultaat naar wens is kan met permanente make-up de mond geaccentueerd worden met één van onze lip behandelingen.

Oriënteer u goed!
Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Meer vragen? Bel voor advies of maak meteen een afspraak

Permanente eyeliner

Permanente eyeliner
Uw make-up routine schrappen uit het ochtendritueel, hoe ideaal klinkt dat?

Of er direct bij het ontwaken mooi en expressief uitzien, ook fijn! Nooit meer in de weer met kohlpotloodjes en eyeliners. Er zelfs in het zwembad, aan zee of in de sauna perfect verzorgd uitzien. De permanente eyeliner maakt het allemaal mogelijk!

Voor wie is een permanente eyeliner ideaal?

 • U wilt een intensere oogopslag.
 • U hebt geen vaste hand en daardoor moeite met het aanbrengen van eyeliner.
 • U bent allergisch voor make-up.
 • U vindt opmaken een gedoe.
 • Wilt u geen gedoe meer met kohlpotloodjes of vloeibare eyeliners?
 • En wenst u er elk moment van de dak wakker en mooi uit te zien?

Bij Beauty Instituut Marielle zijn we al ruim 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up!
De permanent make-up specialistes Marielle en Renee zijn op de hoogte van alle eyelinertechnieken, de dikte van het lijntje varieert van vol tot subtiel. En we zetten het pigment boven de wimpers en tussen de wimperhaartjes in. Een perfect aangebracht ooglijntje geeft de ogen expressie. Het haalt ze naar voren, ook als de ogen van nature wat dieper liggen. We kunnen het permanente ooglijntje rondom, boven of onder uw ogen aanbrengen en we zetten hem precies zoals u wilt. Tenzij we vermoeden dat het resultaat op een andere manier nog mooier is!

Met de juiste technieken en de beste producten blijven de eyeliners jaren achtereen prachtig! Wij geven eerlijk advies over de vorm, dikte en de kleur van de eyeliner die het beste bij u past. Op de te behandelen plaats brengen we een verdovende zalf aan. Deze zalf kunt u van tevoren op recept van de huisarts halen bij uw apotheek. Zodra deze is ingewerkt, begint de pigmentatie. Door de goede voorbehandeling vooraf op de oogleden, tijdens en erna is de behandeling niet pijnlijk. Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème mee en in 2 behandelingen zit de eyeliner er perfect op. Wij adviseren wel om tijdens de behandeling uw contactlenzen niet te dragen.

De perfectiebehandeling
Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Prijzen
Eyeliner boven                                                                                   €255,-
Eyeliner boven extra dik                                                             €275,-
Eyeliner onder                                                                                   €185,-
Eyeliner boven en onder samen                                             €395,-

Touch up behandeling na 1,5 – 2 jaar                                  €175,-
Touch up behandeling 2 – 3 jaar                                            €250,-
Extra nabehandeling na perfectiebeh.                            €35,-

Meer vragen? Bel voor advies of maak meteen een afspraak

Permanente wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk, ze geven je gezicht vorm. Nog nooit zijn wenkbrauwen zo in het modebeeld geweest als de laatste jaren. Zijn uw wenkbrauwen te dun, te kort, of heeft uw kale plekjes in de wenkbrauwen, een litteken of helemaal geen wenkbrauwen meer door een haarziekte ( alopecia ) dan is professionele permanent make-up de oplossing.

Bent u niet meer tevreden over uw wenkbrauwen? Wij maken ze weer vol, prachtig en sprekend.
Het vereist een precieze manier van werken en je moet er oog voor hebben, want de vorm van de wenkbrauwen definieert het gezicht. Wij kijken nauwkeurig met u naar de vorm: welke past het beste bij uw gezicht? Vervolgens brengen we de meest natuurlijke kleurpigmenten aan. Dat zijn de pigmenten die het beste matchen met uw eigen haarkleur.

We hanteren 2 methodes, de hairstroke techniek en de ombre shadow techniek maar deze kunnen ook gecombineerd worden:

Hairstroke-techniek
De hairstroke is de meest verfijnde natuurlijke methode. Tussen de haartjes zetten we hele ragfijne lijntjes met een speciale naald, in de kleur van de eigen haartjes, zodat er een soort van 3D-effect ontstaat. Zo lijkt het alsof de wenkbrauw voller is. Net echt, zeer verfijnd, prachtig natuurlijk. Als de huid genezen is moet je goed kijken en lijkt het net of het echte haartjes zijn van jezelf.

Ombre shadow-techniek
Bij de shadow-methode oftewel powderbrows worden de wenkbrauwen helemaal ingekleurd. Verwacht het effect van een gepoederde wenkbrauw. De shadow-techniek geeft een compact resultaat, maar het blijft zacht, natuurlijk en fraai. Met een ragfijn naaldje wordt het pigment er als het ware zacht poetsend ingezet, je raakt net de huid aan waardoor we langzaam de kleur opbouwen zodat het niet te heftig is en om het natuurlijke gepoederde effect te krijgen.

Combinatietechniek 
Dit is een supermooie methode waarbij we aan het begin van de wenkbrauw, ragfijne lijntjes pigmenteren zoals de hairstroke techniek en verder opvullen met de shadow techniek voor een zeer natuurlijke maar mooi opgevulde wenkbrauw.

Fraai en naturel eindresultaat
Bij ons gaat u niet met oranje wenkbrauwen naar buiten. En ook niet met te zwarte of grijze, daar hoeft u niet bang voor te zijn. Uw wenkbrauwen zullen er naturel en fraai uitzien. Wenkbrauwen die door ons gepigmenteerd zijn ogen heel natuurlijk, zelfs van dichtbij. Marielle en Renee werken heel nauwkeurig en hebben een engelengeduld: reken op een natuurlijk eindresultaat.

De behandeling, hoe werkt het?

 • U komt op afspraak
 • We bespreken de kleur en vorm. Er zijn vele kleuren voor verschillende huidtypen.
 • In overleg met u bepalen we de kleur en tekenen we de vorm op uw wenkbrauwen.
 • Op de wenkbrauwen brengen we een verdovende zalf aan, die u zelf vooraf, bij de huisarts hebt besteld.
 • Zodra deze is ingewerkt, begint de pigmentatie. Met een steriele naald wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeages is dat dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.
 • Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème mee van ons.
 • Na 6 tot 8 werken komt u terug voor de perfectiebehandeling.
 • De permanent make-up zit er in 2 behandelingen perfect op.

Het eindresultaat is pas na 2 weken zichtbaar
Het eindresultaat is niet meteen zichtbaar. De eerste week is het pigment donkerder, maar dat is niet de eindkleur. Schrik dus niet wanneer u de permanente make-up te donker vindt. Het lichaam stoot het pigment af, de kleur wordt vanzelf lichter. Na 2 weken ziet u de kleur die blijft, het uiteindelijke genezingsproces duurt 4 weken.

De perfectiebehandeling
Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Wij raden onze klanten aan om na 1 tot 1½ jaar de wenkbrauwen een touch- up behandeling te geven. Dit is 1 behandeling en lijkt op de allereerste behandeling. Maar omdat de vorm van de wenkbrauw al bepaald is gaat deze behandeling veel vlotter en is een perfectiebehandeling vaak niet nodig.

Prijzen van pmu wenkbrauwen
Hairstroke                                                                                      €395,-
Ombre shadow                                                                            €395,-
Combi hairstroke en shadow                                            €395,-
Extra nabehandeling na perfectiebeh.                      €35,-

Touch up binnen 11 mnd na 1e beh.                               €110,-
Touch up na 1 tot 1,5 jaar                                                     €149,50
Touch up na 1,5 – 2 jaar                                                         €195,-
Touch up na 2 – 2,5 jaar                                                        €275,-

Medische pigmentatie (dermatografie)

Medische pigmentatie is iets anders dan cosmetische pigmentatie. Is het bij cosmetische pigmentatie de bedoeling dat de pigmentatie je verfraait, bij medische pigmentatie is het dat juist niet. Het is juist niet de bedoeling dat het een make-up achtig effect krijgt. De pigmenten hebben daar een meer camouflerende functie en er wordt een andere techniek gebruikt. De specialist voor dermatografie bij Beauty Instituut Marielle is Marielle, de eigenaresse. In 2015 heeft zij de dermografie opleiding gevolgd bij Irma Hulscher en een masterclass voor de 3D areola pigmentatie ( tepelhofreconstructie) bij Vicky Martin in Londen. Marielle heeft oog voor schoonheid en reconstructie. Ze doet haar werk nauwkeurig en perfect, tot in het kleinste detail.

Marielle van Helvoort is geregistreerd bij de NSGP voor de A-registratie: medische EN cosmetische pigmentaties.

Wanneer medische pigmentatie

 • Tepel- en tepelhofreconstructie na een borstverkleining of borstreconstructie
 • Camouflage van littekens door brandwonden, een ongeluk, facelift of operatie.
 • Camouflage na het corrigeren van schisis.
 • Pigmentatie bij gesegmenteerde vitiligo.
 • Het nabootsen van hoofdhaar na een haartransplantatie.
 • Via wenkbrauwen meer uitdrukking geven aan het gezicht bij alopecia areata

Bij medische pigmentatie worden er verschillende camouflerende kleuren pigment in de huid aangebracht. Dat gebeurt in delen. Marielle van Helvoort bouwt de invulling langzaam op, zodat het eindresultaat er heel mooi en natuurlijk uit komt te zien.

Hoe werkt het?
U maakt een afspraak en komt vrijblijvend langs. We nemen ruim de tijd om de mogelijkheden en het te verwachten resultaat door te spreken. Zodra u met ons door wil, stellen we een behandelplan op. Ook al is dit lastig, we proberen hier toch een indicatie te geven. Maar pint u zich er niet op vast, want de huid van ieder mens is verschillend: we zullen de te behandelen plek en de huid eerst moeten zien.

Waarom een behandelplan?
Medische pigmentatie wordt in meerdere behandelingen verricht, des te fraaier het eindresultaat. Per keer wordt slechts een deel van de kleuren ingebracht en tussen elke behandeling zit een pauze van 6 tot 8 weken. De huid is dan volledig genezen en de vervolgbehandeling zit een herstel periode van 6 – 8 weken. Het langzaam opbouwen van de ‘invulling’ van het te behandelen gebied garandeert een zo natuurlijk getrouw resultaat.. De huid is dan totaal genezen. Afhankelijk van de grootte van het litteken en verschil in huidstructuur heeft u 4-7 behandelingen nodig.

Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.

We zijn erkend door de GGD. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente-make-upspecialisten stelt.

En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling –een vergoeding door uw zorgverzekeraar kan krijgen, dit is verschillend per zorgverzekeraar.

Heeft u nog vragen?

Bel voor vragen en advies of maak meteen een afspraak.

Correctiebehandelingen

Oude permanente make-up herstellen of corrigeren
Het gebeurt nogal eens dat mensen ontevreden zijn over de make-up die ze in het verleden, bij andere studio’s, hebben laten zetten. In het geval van wenkbrauwen zijn die bijvoorbeeld verkeerd van vorm, te donker, te oranje of te grijs. Maar het is toch echt in veel gevallen mogelijk om er weer iets moois van te maken. Vele denken dan dat Laser behandelingen het laatste redmiddel zou zijn? Dit hoeft dit dus echt niet. Wij kunnen er alles aan doen om alsnog een mooi, naturel eindresultaat af te leveren.

Oriënteer u goed!
Diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur: alles doet ertoe bij het verkrijgen van permanente make-up die er zo naturel mogelijk uitziet. Er komt veel expertise kijken bij dit creatieve vak, oriënteer u daarom goed voordat u een PMU-specialist kiest.

Waar u zoal op moet letten?
Zoek bewijzen voor de ervaring van de PMU-specialist. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Bekijk plaatjes, foto’s. De meeste studio’s zetten afbeeldingen van hun werk op de website, Instagram of Facebook. Kies de studio waarvan de foto’s u een goed gevoel geven.

Check of het instituut of de studio in het bezit is van registraties en vergunningen. Is de permanente-make-upspecialist bijvoorbeeld A-geregistreerd bij de NSGP? Is er een GGD-erkenning of een ANBOS-erkenning? Zo ja, de PMU-specialist voldoet aan de kwaliteitseisen die de branchevereniging, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de ziektekostenverzekeraars aan PMU-specialisten stellen.

Wij zijn zo’n instituut en werken uw oude make-up graag bij.

Wat kost het om de kleur van oude PMU op te halen of bij te werken?
Dat is lastig om in te schatten zonder u gezien te hebben. Kom langs voor een advies plus prijsopgave of stuur ons hele goede foto’s toe. We moeten de oude make-up eerst zien om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Meer vragen? Bel voor advies of maak meteen een afspraak

Vragen over permanente make-up

Always closed

Is PMU hetzelfde als een tattoo?

Nee, het maakt uit of u de permanente make-up bij de tattooshop of bij de schoonheidsspecialist laat zetten. Wij maken gebruik van andere kleurpigmenten en deze zullen 1 tot 4 jaar blijven zitten. Bij een tattooshop gebruiken ze een ander soort inkt, machines en ook de behandelmethode is anders. Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren is dat wij tot maximaal 2 mm diep de huid ingaan. De inkt bij een tattoo gaat wel tot 5 mm diep of zelfs nog dieper. Tatoeëren is dus wel degelijk iets anders.

Doet het pijn?

Nee, maar het zetten van permanente make-up is niet gevoelloos. Het is lastig om daar algemene uitspraken over doen, want pijn is iets subjectiefs. Vooraf wordt sowieso een verdovende crème aangebracht. Die crème kunt u op recept bij de huisarts halen.

Hoe lang blijft permanente make-up goed?

Permanente make-up is voor altijd, maar het kan na verloop van tijd licht vervagen. Dat vervagen gaat heel geleidelijk. Meestal gaat er wel 1 tot 3 jaar overheen. Het aantal jaar is afhankelijk van de pigmentkleur die we gebruiken. Wanneer u de kleur niet mooi meer vindt, of u gaat het alweer zelf bijtekenen, dan kunnen wij de kleur opfrissen/bijkleuren. Daar is slechts 1 behandeling voor nodig.

Waarom vervaagt permanente make-up?

Dat komt door zonlicht en door de natuurlijke vernieuwing van de huid.

Ik heb mijn permanente make-up ergens anders laten zetten, maar ik vind het niet zo mooi. Kan ik het door jullie laten bijwerken?

Ja, maak meteen een afspraak of lees verder bij ‘oude make-up’. ( correctiebehandelingen)

Waarom zijn mijn wenkbrauwen te donker?

Bij het inbrengen van het pigment gaan we met de naald door de opperhuid om vervolgens het pigment te plaatsen. De zogenaamde droge, dode huidcellen zuigen zich vol met het pigment waardoor de pigmentatie de eerste dagen donkerder en duidelijker aanwezig is. Deze dode huidcellen verliest u na 3 tot 4 dagen. Nadat dit gebeurd is, ziet u de kleur die blijft.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om het gewenste resultaat te behalen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Wij brengen de pigmenten bij de wenkbrauwen, eyeliner en lippen in 2 behandelingen in. Laagje voor laagje, omdat er zo meer nuance in kleur en intensiteit verkregen wordt. Na 2 behandelingen zit het er perfect in.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Tussen elke behandeling zit een periode 6 tot 8 weken.

Always closed

Kan ik nog gewone make-up gebruiken?

Ja, dat kan. Doe het alleen niet direct na de behandeling, maar pas na 7 dagen.

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee. Het eindresultaat is pas zichtbaar na 2 weken. De huid is na de behandeling licht gezwollen en in het begin, na de behandeling, is de kleur van de pigmentatie donkerder. Dat wordt gemiddeld nog zo’n 40 procent lichter.

Mag het bij iedereen?

Nee, indien u zwanger bent, bij sommige ziektes of huidaandoeningen mag het niet. U hebt bijvoorbeeld een oogaandoening zoals glaucoom of u geneest altijd met littekens (keloïd). Bij het gebruik van sommige medicijnen, bijvoorbeeld bij antibiotica, mag u de permanente make-up pas laten zetten 2 weken nadat u de kuur heeft afgerond. Gebruikt u roaccutane bij acne dan mag het zelfs pas na 6 maanden na de kuur.

Is het veilig?

Bij Beauty Instituut Marielle wel. We zijn in het bezit van een GGD-vergunning en we geven een garantie voor kwaliteit, hygiëne en zorg.

Hoe oriënteer ik me?

We krijgen hier veel klanten die ooit al eens ergens anders permanente make-up hebben laten zetten. Ga dus niet bij de eerste de beste. Kijk tijdens het oriëntatieproces of het resultaat van de foto’s die ze op de website laten zien u bevalt. En informeer u over de salon, het doet ertoe hoeveel ervaring ze hebben. Voor dit geldt zeker goedkoop = duurkoop.

Hoe bescherm ik mijn permanent make-up in de zon?

Zonlicht is niet goed voor permanente make-up. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat het pigment in de wenkbrauw sneller vervaagt. Gaat u fietsen, wandelen, zonnen of zwemmen smeer uw wenkbrauwen dan in met sunblock.

Waar moet ik opletten voor de behandeling?

Indien u bij ons de afspraak hebt gemaakt voor de behandeling, ontvangt u per mail een voorzorgsmaatregelbrief met alle do’s en dont’s erin vermeldt.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en medische pigmentatie?

De pigmenten hebben bij medische pigmentatie een meer camouflerende functie en er wordt een andere techniek gebruikt.