Met de Bellabaci cupping massage kunnen we zowel cosmetisch als therapeutisch werken

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen.

Wij doen de Bellabaci massage zonder de welbekende intense rode cupping plekken zoals bij de traditionele oosterse therapie. De massage wordt gedaan met behulp van professionele medische siliconen vacuüm cups. Door in de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten.


Door deze cup in een bepaalde volgorde te verplaatsen op de huid is er een succesvolle massage behandeling ontwikkeld. Deze behandeling heeft een ontspannende, ontgiftende en helende werking. Het maakt de onderhuidse verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de spieren en naar de huid. Het verbeterd enorm de huidstructuur waardoor cellulite duidelijk minder zichtbaar wordt.


Ook kunnen we cupping inzetten bij een gezichtsbehandeling, het verbeterd vooral de kaaklijncontour, de doorbloeding en geeft meteen een liftend effect.


Voor een optimaal resultaat adviseren we altijd een kuur van 8 keer in het instituut en dan 1 à 2 keer per week thuis een aantal keer zelf cuppen. Dit is de beste behandeling voor cellulite.


Prijs voor cupping cellulite is € 50,- per behandeling.
Betaal je de kuur vooruit ontvang je 5% korting.

Onze topmerken

Wij voeren de volgende 6 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.