Lichaams­behandelingen

Niets is zo heerlijk dan even ontstressen, even weg uit de drukte, even tijd voor jezelf. Maar een massage doet meer, het verlicht ook klachten van je rug of nek. Het geeft je lichaam even een boost, werkt pijnstillend op lichamelijke klachten maar bovenal vermindert het je stress.

Lichaamsbehandelingen

Always closed

Tijdelijke ontharing

LICHAAMSHAAR… een vervelend overblijfsel van de evolutie. Een smooth, sexy en haarvrij lichaam, dat willen we! Met Depilève bereik je een smooth waxresultaat zonder huidirritatie. Haartjes blijven tot wel 3 (!) weken weg, afhankelijk van de haargroei. Depilève is hét waxmerk dat als wereldmarktleider in meer dan 90 landen bij salons en waxstudios op de kaart staat. En wist je dat Depilève letterlijk staat voor pijnloze (lève) epilatie (depi)?

GEZICHTSHAAR…U kunt ook bij ons terecht voor harsen van het gezicht. Hiervoor werken we met Cool Flexx. Cool Flexx is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie maar met wekenlang resultaat!

De haartjes blijven wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.

Epileren wenkbrauwen            19.50
Waxen bovenlip                        19.50
Waxen bovenlip + kin              25.-
Waxen oksels                            22.50
Waxen onderbenen                 37.50
Waxen hele benen                   52.50
Waxen rug ( heren )                 45.-

Hotstone

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte vasthouden. De stenen worden ondergedompeld in een warmtebad en op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal de rug. Dit geeft aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Nadat de Hot Stones op het lichaam zijn gelegd word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Rug massage €35,-
Rug en benen € 59,50

Massages zorgen voor een totale ontspanning van lichaam en geest. U kiest een massagevorm die het beste past bij uw gevoel en persoonlijke wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een massage met warme stenen of een manuele massage met aromatische oliën.

Cupping

Met de Bellabaci cupping massage kunnen we zowel cosmetisch als therapeutisch werken.

Wij doen de Bellabaci massage zonder de welbekende intense rode cupping plekken zoals bij de traditionele oosterse therapie. De massage wordt gedaan met behulp van professionele medische siliconen vacuüm cups. Door in de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten.

Door deze cup in een bepaalde volgorde te verplaatsen op de huid is er een succesvolle massage behandeling ontwikkeld. Deze behandeling heeft een ontspannende, ontgiftende en helende werking. Het maakt de onderhuidse verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de spieren en naar de huid. Het verbeterd enorm de huidstructuur waardoor cellulite duidelijk minder zichtbaar wordt.

Ook kunnen we cupping inzetten bij een gezichtsbehandeling, het verbeterd vooral de kaaklijncontour, de doorbloeding en geeft meteen een liftend effect.

Voor een optimaal resultaat adviseren we altijd een kuur van 8 keer in het instituut en dan 1 à 2 keer per week thuis een aantal keer zelf cuppen. Dit is de beste behandeling voor cellulite.

Prijs voor cupping cellulite is € 50,- per behandeling.
Betaal je de kuur vooruit ontvang je 5% korting.

Always closed

Permanente ontharing

Definitief ontharen is met behulp van IPLtherapie ongewenste haargroei permanent verwijderen. De haartjes worden bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 behandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

De beste behandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidspecialisten werken met de allernieuwste apparatuur, zodat de behandeling ook voor jou 100% pijnloos en een comfortabele ervaring is.

Wilt u genieten van een haarvrije bovenlip, gladde benen of mooie bikinilijn?

Maak meteen een afspraak met ons vakkundige team.

Manuele ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage masseren we met heerlijk geurende oliën waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd en alle blokkades in het lichaam worden opgeheven, een weldaad voor lichaam en geest. U voelt de spanning zo van u afglijden.

Rug massage €35,-
Lichaamsmassage €75,-

Madero therapie

Maderotherapie is een bindweefsel massage waarbij gebruik wordt gemaakt van anatomisch gevormde houten instrumenten en het gebruik van een aromatische olie.

De behandeling is bedoeld om de lichaamscontouren te verbeteren en vetcellen los te maken.

Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de contouren van het lichaam, denk daarbij aan vetrolletjes op de verkeerde plaatsen, en cellulite te verminderen. Daarnaast heeft deze therapie een zeer ontspannende werking op het lichaam. De massage stimuleert de organen, de bloedcirculatie en het lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.
Na ongeveer 5 behandelingen ziet u resultaat, wij adviseren een kuur tussen de 10 en 15 behandelingen.

Madero massage per zone €55,-
Madero massage volledig €80,-